Warning: You are using an outdated Browser, Please switch to a more modern browser such as Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

 

 

Depannage-direct
België Compleet

Verzekerd voor pechhulp en vervangwagen in heel België. Al vanaf € 74,95 per jaar!
 
Altijd zorgeloos met de auto vertrekken in de wetenschap dat jouw pechbijstand 24u/24 voor je klaarstaat? Dat kan en het hoeft helemaal niet duur te zijn. Je kunt rekenen op een snelle pechverhelping, vanaf je voordeur tot aan je bestemming. En tegen een aantrekkelijke prijs. Hoe we dat doen? Door onze efficiënte manier van werken.
Pechbijstand in heel België

Ons netwerk van monteurs en depannagewagens is verspreid over heel het land (tot maximaal 10 kilometer voorbij de grens).

Sta je met autopech langs de kant van de weg in Vlaanderen, Brussel of Wallonië?

Onze pechverhelping is altijd nabij en onze professionals rukken meteen uit om jou zo snel mogelijk te helpen.

Vanaf je voordeur tot je bestemming

Ook als je in je eigen straat al in panne staat met je auto haasten onze monteurs en depannagewagens zich ter plaatse. Want met elk van onze pechverhelpingspakketten – België Basis, België Compleet en België + EU – ben je vanaf je voordeur tot op je bestemming verzekerd van pechbijstand. Ook als je auto ’s ochtends niet start – bijvoorbeeld wegens vorst of een platte batterij – kun je dus met een gerust hart onze diensten contacteren. 
Internationaal netwerk

Depannage-direct kan voor zijn pechbijstandsverlening rekenen op het internationale netwerk van betrouwbare hulpverleners en professionals van Allianz Assistance, de wereldwijde marktleider in reisverzekeringen en reisbijstand.

Dat stelt onze operatoren in de alarmcentrale in staat om snel en efficiënt de deskundige hulp in te schakelen die voor jouw specifieke noodsituatie vereist is. Jij moet enkel het centrale telefoonnummer bellen +32 2 773 62 61. Onze hulpverleners doen de rest.

Scherpe prijs

Bij Depannage-direct streven we ernaar om alle onnodige kosten te elimineren. We sturen onze monteurs en depannagewagens pas uit wanneer jij ze nodig hebt, in plaats van ze te laten wachten tot je pech krijgt. Zo houden we onze prijzen erg voordelig en spelen we telkens kort op de bal en betaal jij niet voor overbodige diensten.
Onderweg zonder zorgen

Geen enkele pechsituatie is ons vreemd. Sputtert de motor van je wagen tegen of doet de batterij het niet? Onze monteurs komen het euvel verhelpen. Ben je betrokken bij een ongeval of is je wagen aan vandalisme ten prooi gevallen? Onze diensten schieten jou te hulp vanaf het moment dat jouw wagen geïmmobiliseerd is. Alweer een zorg minder.
24/24 Bereikbaar

Onze diensten zijn 7 dagen op 7, 24 uur of 24 bereikbaar. Sta je met autopech langs de kant van de snelweg in het midden van de nacht? Ook dan kom je bij een van onze operatoren terecht, op het centrale alarmnummer +32 2 773 62 61. Hij of zij staat je te woord en doet meteen het nodige: jouw coördinaten noteren en een monteur en/of een depannagewagen uitsturen. We streven ernaar om jou – voor zover de situatie dat toelaat – binnen het uur opnieuw op weg te helpen.
Berekening zonder extra kosten

De exacte  prijs voor jouw pechverhelpingspakket is afhankelijk van de leeftijd van het voertuig: jonger dan 6 jaar, tussen 6 en 10 jaar of ouder dan 10 jaar. De leeftijd van je voertuig wordt berekend op basis van de datum van de eerste inschrijving. Voor deze berekening rekenen we geen poliskosten, wijzigingskosten of andere kosten aan. Een polis bij Depannage-direct biedt dekking voor één voertuig; dat kan een auto of een motor zijn. Het voertuig moet een Belgisch kenteken hebben en het gewicht van de auto mag niet meer dan 3.500 kg bedragen.
Vervangwagen

In het basispakket pechverhelping is geen vervangwagen voorzien. Als je voor ons pakket Depannage-direct België Compleet kiest, is de vervangwagen wél inbegrepen. Kies je voor ons pakket Depannage-direct België en Europa, dan wordt een vervangwagen voorzien of word je gerepatrieerd. In beide gevallen hoef jij je geen zorgen te maken: wij regelen, betalen en organiseren het nodige. 
Geen onnodige kosten

Onze pechbijstand sluit je eenvoudig en snel online af. Dat betekent dat we geen tussenpersonen nodig hebben en dat jij niet bij een verzekeringsagent hoeft langs te gaan om je pechbijstandsverzekering bij Depannage-direct af te sluiten. Voor ons alweer een manier om onnodige kosten uit te sluiten, voor jou een makkelijke en snelle manier om de praktische kant van je pechbijstand vanuit je luie zetel in orde te brengen.
Aantrekkelijke voorwaarden

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.
 • 24/24 Pechhulp
 • Scherpe prijs
 • Keuze vervangwagen
 • Reparatie ter plekke
 • Geen onnodige kosten

Belangrijke informatie over de aangeboden verzekeringen

De (schade)verzekeringsproducten zijn onderschreven door AWP P&C S.A. – Belgian branch (handelend onder de naam Allianz Assistance), Koning Albert II-laan in 1000 Brussel, toegelaten onder het codenummer 2769 – ondernemingsnummer: 0837.437.919, btw: BE 0837.437.919, rekeningnummer: BE32 7310 2283 6502, BIC: KREDBEBB. AWP P&C S.A. - Belgian Branch is het Belgische bijhuis van de Franse verzekeraar AWP P&C S.A., rue Dora Maar 7 in 93400 Saint-Ouen, RCS Bobigny 519 490 080. 

De producten van Allianz Assistance zijn onderworpen aan het Belgische recht. De verzekerde personen moeten in België of Luxemburg gedomicilieerd zijn en er hun hoofdverblijfplaats hebben.

Klachten

Hebt u een klacht? Neem dan contact op met Allianz Assistance, dienst Kwaliteit, via quality.be@allianz.com. Bent u niet tevreden over onze reactie op uw klacht? Neem dan contact op met de Ombudsman van de Verzekeringen, De Meeûssquare 35, 1000 Brussel, via https://consumentenombudsdienst.be/nl of info@ombudsman.as

Op weg naar het werk tijdens de week of op weg naar huis na een avondje bioscoop in het weekend: autopech komt nooit gelegen. Daarom is het geen overbodige luxe om je aan te sluiten bij een pechverhelpingsdienst. Een dure aangelegenheid, denk je? Laat ons jou van het tegendeel overtuigen.

Depannage-direct stuurt zijn monteurs en depannagewagens pas uit wanneer jij ze nodig hebt, in plaats van ze te laten wachten tot je pech krijgt. Het gevolg? Goedkope depannage die niet inboet aan kwaliteit en efficiëntie. Bij ons kun je je pechbijstand bovendien makkelijk online afsluiten: snel en zonder tussenschakels.

 

Kies uit het pakket België Basis, België Compleet en België en EU Compleet.
 • Looptijd: 1 jaar
 • Geen poliskosten
 • Pechverhelping woonplaats
 • Pechverhelping België

 

 

 

 • Looptijd: 1 jaar
 • Geen poliskosten
 • Pechverhelping woonplaats
 • Pechverhelping België

  Inclusief
 • Vervangwagen
   
 • Looptijd: 1 jaar
 • Geen poliskosten
 • Pechverhelping woonplaats
 • Pechverhelping België

  Inclusief
 • Vervangwagen
 • Pechverhelping Europa
Nog meer voordelen van onze pechverhelping in België? Als je kiest voor het complete pakket, is er een vervangwagen inbegrepen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken wanneer je wagen het laat afweten, want wij zorgen ervoor dat alles snel en efficiënt wordt afgehandeld én dat je weer thuis of op je bestemming raakt.
Over ons
Depannage-direct is de nieuwe pechverhelpingsdienst in België van de verzekeraar Allianz Assistance
Veelgestelde vragen
Heb je vragen over de Depannage-direct verzekering van Allianz Assistance? Vind het antwoord in de veel gestelde vragen.
Contactgegevens
Hieronder vind je naast onze algemene contactgegevens ook ons noodnummer voor in het geval van pech.